Gå till innehåll

Förvaringslösningar

Det var år 2011 som inredningsföretaget By Leonnie skapades i jämtländska Åre av Mia Leonnie Karlsson. Hon är stylist och formgivare bakom märkets alla kollektioner och produkter. Med ett unikt koncept där traditionell skandinavisk och svensk design kombineras med och inspireras av innovativ internationell formgivning har varumärket blivit en storfavorit bland många. Det är inte sällan vi kan läsa om By Leonnie i de stora inredningsbloggarna eller designmagasinen – ett högst aktuellt varumärke med ett väldigt lockande utbud.

Förvaring i tidlös lyxig stil

By Leonnie designar inredningsprodukter som skapar en genuin känsla av stil, elegans och lyx. Här hittar man klassiska förvaringsboxar som andas allt från Coco Chanel till lyxiga litterära miljöer som exempelvis glamouren i The Great Gatsby. Det ska kännas inspirerande och framför allt exklusivt att inreda ditt hem med By Leonnies designprodukter oavsett det gäller stilfulla förvaringskorgar, praktiska men lyxiga walk-in closets eller tidlöst charmiga förvaringsskrin för smycken och accessoarer.

Material och form

By Leonnie lägger ner passion och noggrannhet i formgivning och design av alla sina produkter. Här kan man bland annat hitta spännande produkter där olika material kombinerats på ett elegant sätt som exempelvis trä, masonit och lyxigt konstläder. Både material och design har sin rot i den skandinaviska traditionen men med skillnaden att By Leonnie ersätter tidigare föremål med mer hållbart och miljörätt material. Alla produkter är handgjorda och framtagna genom anpassade bearbetningar av ytor och form. Här kan man dessutom hitta samma typ av design med olika formuttryck tack vare de varierande bearbetningar som används i framtagandet av förvaringsproduktens ytor. Det kan exempelvis handla om en vas med hamrat ytskikt i en klar och blank metall eller med en borstad slutfinish som ger en lite råare stil.